Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hogyan nem lesz unalmas a klasszikus ruhatárad?

Ez az egyik kedvenc témám, nagyon szívesen mesélek neked erről. Szerintem az em egy jó alap ruhatárat tartani, aminek darabjait jól tuberek többsége szeretdja egymással kombinálni. Te hogy vagy ezzel?

Ez a gondolat a fenntarthatóság szempontjából is egyre inkább előjön: hogyan lehet egy jó minőségű, nem az aktuális pillanatnyi divatnak megfelelő ruhatárat tartani, hogy lehet olyan darabokat összeszedni, amiknél egy-egy extra beépítésével ez az alap ruhatár vagy klasszikus ruhatár izgalmasabbá tehető.

Én nagyon fontosnak tartom ezeket az extra darabokat, mert így kerül egyensúlyba a ruhatár, és a printjeim pont ezt a pici extrát, ezt a pici különlegeset teszik hozzá a szettekhez. Gondolhatsz itt akár egy ruhára, ami kicsit erősebben, vagy egy kendőre is, ami inkább visszafogottan lesz az extra a megjelenésedben. Ha ezeket jól kombinálod az ékszereiddel vagy a cipőddel, akkor az egyébként teljesen letisztult, egyszerű darabokból álló öltözéked máris izgalmassá válik. Nézd csak:

És ami szerintem a leglényegesebb: itt jön ki a legjobban, hogy milyen a személyiséged.

Te szereted a hangsúlyosabb szoknyákat? Szerintem egy ruhatárnak mindenképpen része egy ilyen fazon, amit egy egyszerű felsővel egyensúlyban lehet tartani.

Egy nagyon szép selyem blúz, finom kidolgozású gombokkal, egy egyszerű szövetzakóval rögtön különleges, mégis kellemes megjelenést ad a hétköznapokon is.

De ha inkább egy picit visszafogottabban vinnéd az öltözékedbe azt a bizonyos extrát, ahhoz is hoztam neked ötletet: lehet ez egy szép kendő a kabátodhoz vagy a mellényedhez, vagy akár a fejedre téve – utóbbi egy fokkal hangsúlyosabb, mintha csak a nyakadba kötöd.

Ősszel, télen nagyon jók az oversized, kicsit az alakot elrejtő, jól aláöltözhető kabátok, mellények, dzsekik, bomberek. Egy Boribomber kifejezetten ezt az extra csillanást hozza a ruhatáradba. Ezt jellemzően olyan társításban érdemes viselned, ahol a többi ruhadarabod, ami rajtad van, inkább a basic felé közelít. Ekkor tud a legnagyobbat szólni egy extrán kitalált, kidolgozott, részletekkel teli bomber.

Te melyiket választanád?


Tudtam segíteni? Szeretnéd, ha személyesen átbeszélnénk? Keress nyugodtan! Itt vagyok.

Szeretettel, Tóth Bori

Keresés