Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Milyen egy ötletes kapszulagardrób?

Hogyan lehet a létező legkevesebb darabból a legtöbb variációs lehetőséget kihozni? Erről szól egy kapszulagardrób.

Az én felfogásom szerint ez az igazi fenntarthatóság, ez a legjobb táptalaj, ez hozza elő a legnagyobb kreativitást az emberekből, a viselőkből.

A kapszulagardrób alapvetően alapdarabokból áll, kiegészítve olyan extrákkal, amikkel olyan irányba tudod elvinni a szetted, amilyen irányba csak akarod. Mind az aljaknál, mind a felsőknél legyen egy-egy olyan, ami egy kis pluszt, egy kis őrületet belevisz, legyen ez egy jó print, vagy egy jó textúra, ami megdobja a szettet.

Mutatok neked példát: ha egy kapszulagardróbban van hét ruha, és ezekből kell kihoznunk a legtöbbet, akkor a hét darab között biztos, hogy van:

1. egy jó szabású nadrág - ez lehet alkattól függően egyenes szárú vagy egy répa fazonú nadrág

2. ehhez lehetőség szerint van egy hozzápasszoló zakó, de ez a zakó külön is választható ettől a szettől

3. egy hosszú vagy pliszírozott szoknya, ami egy kis extrát visz bele

4. egy visszafogottabb szoknya, amivel megint egy alap megjelenést tudsz összeállítani

5. egy olyan ruha, amit akár zakóval, akár anélkül tudsz viselni

6. egy printelt selyemblúz, ami szintén egy extrább darab

7. egy olyan ing, ami megint egy alap look-ot biztosít

Egy alap szett még tovább vihető egy erős statement nyaklánccal vagy egy jó táskával, egy szép kiegészítővel, amiben megjelenhet szín.

Egy alapruhatárnál sokkal inkább egy jól kiválasztott lapostalpú cipő – lehet tornacipő, lehet mokaszin, ami a te stílusodhoz jobban illik, amit szívesen viselsz. Egy nem túl magas sarkú cipő is az alapdarabok között kell legyen - szerintem a max. 8-10 cm az, ami még hétköznapi szinten viselhető, akár egész nap tudsz benne lenni.

Mindezekhez hogyha kapcsolsz egy rövid kabátot az őszi szezonra, vagy egy jó poncsószerű felöltőt, (és ez még nem a téli kabát) akkor ez nagyon sokféleképpen variálható.

Színek

Ez ízlés kérdése. Ha te szeretnéd ezt nagyon fekete-fehéren, vagy esetleg szürkében tartani, egy erős printtel ellensúlyozni tudod. De elmehetsz a földszínek felé is, a bézsek, a szépia, a tan és egyéb ilyen árnyalatok irányába, amik viszont inkább azoknak a típusú embereknek jók, akiknek a meleg színek állnak jól, így ha barnás, sötétszőke hajad van, akkor ajánlom őket.

Szeretnéd, hogy együtt összeállítsuk a kapszulagardróbod? Keress nyugodtan!

Szeretettel, Tóth Bori

Keresés