Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vásárlási feltételek

Kérem, olvassa el figyelmesen az Általános Szerződési Feltételeket, mielőtt a TOTHBORI online üzletben vásárol.

TOTHBORI a Tressidus Kft. (cg. 01-09-382260, székhely: 1011 Budapest, Fő u. 7. II/9 adószám: HU29178351-2-41// HU29178351) által forgalmazott márkanév.

TERMÉK VÁSÁRLÁSA A WEBOLDALON

A TOTHBORI online üzletben történő termék vásárlása esetén elolvasta és elfogadja a jelen Általános Szerződési Feltételeket. Amennyiben nem ért egyet azokkal, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a customers@tothbori.hu címen, még mielőtt leadná megrendelését.

FIZETÉSI MÓDOK

Az online üzletben fizethet:

  1. Online bankkártyás fizetéssel
  2. Banki utalással
  1. Bankkártyás fizetés biztonságos felületen: Online bankkártyás fizetés a OTP Mobil Kft. – SimplePay fizetési felületén.

A Felhasználó/Vevő tudomásul veszi, hogy a Tressidus Kft. (A Szolgáltató székhelye: 1011 Budapest, Fő utca 7. II/9.) adatkezelő által a www.tothbori.hu és tothbori-official.com weboldalak felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft. (1143 Budapest, Hungária körút 17-19.), mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi:

Számlázáshoz szükséges adatok:

Vezetéknév; Keresztnév; Irányítószám; Város; Utca, házszám; Telefonszám; E-mail cím

Szállításhoz szükséges adatok:

Vezetéknév; Keresztnév; Irányítószám; Város; Utca, házszám

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: SimplePay – Vásárlói Általános Felhasználási Feltételek

A honlap fizetési szolgáltatójának felületén keresztül kifizetheti a megrendelt termékeket. A vásárlási folyamat közben rendszerünk Ön megadja a szükséges adatokat a kártyájáról és néhány kattintással azonnal fizethet. A fizetés után a szolgáltató visszairányítja Önt hozzánk, ahol befejeződik a rendelési folyamat. Mivel a vásárlás és a fizetés két külön oldalon történik, így a Tressidus Kft. semmilyen formában nem tárolja az Ön kártya adatait, azt kizárólag a bank használja és kizárólag az aktuális fizetési folyamatban.

A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szüksége:

Kártyaszám (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám.)

Lejárati dátum (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám.)

Érvényesítési kód (A kártya hátlapján az aláírási panelen található számsor utolsó három jegye {CVV2, vagy CVC2}. Amennyiben az Ön kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt legyen szíves üresen hagyni!)

Elfogadott bankkártyák

Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a Webáruház oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző “Vissza/Back” vagy a “Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül. Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

Banki utalás

A termék kiválasztása után töltse ki a számlázási és szállítási a FIZETÉS oldalon.

Az „Ön Rendelése” résznél válassza a „Közvetlen Banki Utalás”-t, ahol a mi banki adatainkat találja.

Rendelése leadásához nyomja meg a RENDELÉS LEADÁSA gombot.

Fizesse ki az összeget közvetlenül a mi bankunknak.

Kérjük, használja a megrendelés számát fizetési azonosítóként.

Megrendelését addig nem indítjuk, amig az összeg meg nem érkezik a számlánkra.

Visszaigazoló e-mailt küldünk, amikor az összeg megérkezik. 3 nap áll rendelkezésére, hogy megrendelését fizetés után törölje.

Visszaigazolást küldünk, amint összekészítettük a termékeket.

Elküldjük a termékeket és a számlát.

A teljes összeg megérkezése esetén tudjuk elfogadni megrendelését. Amint megérkezik hozzánk a teljes összeg, az Ön által, a megrendelőlapon feltüntetett e-mail címre igazoljuk vissza a megrendelését. Megrendelésének elfogadása esetén szerződés jön létre köztünk.

A szerződés nyelve magyar.

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy az Általános Szerződési Feltételeket szolgáltatásaink minőségének fejlesztése érdekében módosítsuk.

Árak és Szállítás

A TOTHBORI online üzlet árai Euroban értendőek, és tartalmazzák az ÁFA-t. A teljes összeget, amely tartalmazza az ÁFA-t, a szállítási költséget a fizetés előtt Önnek küldött e-mail tartalmazza.

A termékek kifizetése a megrendeléssel egyidőben kell történjen. Fenntartjuk magunknak a jogot arra, hogy árváltoztatást végezzünk, mielőtt leadja a rendelését. Értesíteni fogjuk abban az esetben, ha a termék aktuális ára magasabb, mint a rendelése kezdetén, így lehetősége van megrendelését törölni.

Szeretnénk tájékoztatni, hogy megrendelésére vám- és adóköltségek adódhatnak, melyekre nincsen befolyásunk, mert azok az Ön adó- és vámhivatalához tartoznak. Bizonyos esetekben lehetséges, hogy a vám- és adóköltségeket a kijelentkezés előtt kifizesse. Mint vásárló, és a termékek importőre, a költségek Önt terhelik. Azon vámok és adók, amelyeket nem előre fizetett ki, közvetlenül Önnek lesznek kiszámlázva a kijelölt továbbító által.

A TOTHBORI nem felelős a termékek bárminemű késedelmes szállításáért, ami az ön helyi vámhivatalának ügyintézési folyamatából ered. Kérjük, tekintse meg a szállítási útmutatót, mely tartalmazza az aktuális költségeket és a szállítás dátumát.

KÉSZLET

Minden termék előrendelhető. Amint lehetséges értesíteni fogjuk, ha az Ön által megrendelt termékek nem elérhetők. Minden statement kiegészítő terméket a készlet erejéig tudunk szállítani.

SZÁLLÍTÁS

Az Ön által megrendelt termékeket a lehető leggyorsabban leszállítjuk Önnek, de az előre nem látható szállítási nehézségekre nem tudunk felelősséget vállalni. Nem vállalunk felelősséget a kézbesítés elmulasztásáért vagy a jelen Általános Szerződési Feltételek szerinti kötelezettségeink bármely más megszegéséért, ha az ilyen jogsértést rajtunk kívül álló körülmények okozzák.

A szállítási költség országon belül 50.000 Ft. felett ingyenes, alatta 1270 Ft.

VISSZAKÜLDÉS

Az ezen a weboldalon meghatározott visszaküldési szabályzatunk a jelen Általános Szerződési Feltételek részét képezi.

A csere/visszaküldés 30 napon belül eredeti állapotban, a tag-el ellátva, számlával együtt lehetséges. A számlát online vásárlásnál kinyomtatva mellékeljük a dobozban. Levásárlás esetén legalább akkora összegben kell vásárolni, mint a visszaküldött termék értéke.

A visszaküldés az üzletbe önköltséges, de a termék/termékek személyesen is behozhatók. A visszatérítés a vásárló által megadott bankszámlaszámra történik, amit a customers@tothbori.hu email címre kell elküldeni. A visszatérítés a termék beérkezésétől számított 5 napon belül teljesül.

A TARTALOM PONTOSSÁGA

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy termékeink leírása és specifikációja a megjelenés időpontjában helyes legyen. Mindazonáltal, bár a termékek színreprodukciója a lehető legjobb, nem vállalunk felelősséget az Ön által használt böngészőszoftver vagy számítógépes rendszer által okozott színváltozásokért. Megrendeléseket csak abban az esetben fogadunk el, ha az áruk leírásában vagy az ezen a weboldalon meghirdetett árakban nincs lényeges hiba. A vonatkozó törvények által megengedett mértékig elzárkózunk minden kifejezett vagy hallgatólagos garanciától, amely a jelen webhelyen található anyagokban található információk pontosságára vonatkozik.

A JOGOK TULAJDONOSA

A weboldalhoz kapcsolódó minden jog, beleértve a szerzői jogokat, Tóth Borbála e.v. tulajdona vagy licence. A weboldal vagy annak tartalmának bármilyen felhasználása, beleértve a részben vagy egészben történő másolást vagy tárolást, kivéve a személyes, nem kereskedelmi célú felhasználása Tóth Borbála e.v. engedélye nélkül tilos. Ezen a weboldalon semmilyen célból semmit nem módosíthat, terjeszthet és nem re-posztolhat.

ÁLTALÁNOS

Amennyiben bármely bíróság vagy illetékes hatóság úgy dönt, hogy a jelen Általános Szerződési Feltételek bármely rendelkezése érvénytelen, jogellenes vagy bármilyen mértékben végrehajthatatlan, az a feltétel elkülönül a többi feltételtől, amelyek azonban továbbra is, a törvény által megengedett legteljesebb mértékben érvényes maradnak.

Abban az esetben, ha nem jelezzük, hogy teljesítse a jelen Általános Szerződési Feltételek szerinti bármely kötelezettségét, vagy ha nem gyakoroljuk a jelen Feltételek szerinti jogainkat vagy jogorvoslati lehetőségeinket, az nem jelenti azt, hogy lemondtunk ezekről a jogokról vagy jogorvoslatokról, és nem jelenti azt, hogy nem kell teljesítenie ezeket a kötelezettségeket. Ha lemondunk egy Ön általi mulasztásról, az nem jelenti azt, hogy automatikusan lemondunk az Ön által elkövetett későbbi nemteljesítésről. A jelen Feltételek bármelyikéről általunk adott lemondás nem hatályos, kivéve, ha kifejezetten kijelentjük, hogy lemondásról van szó, és ezt írásban közöljük.

Azt a személyt, aki nem részese a jelen Általános Szerződési Feltételeknek, semmilyen jog nem illeti meg a Szerződések alapján vagy azokkal kapcsolatban.

Jelen Általános Szerződési Feltételekre a magyar jog az irányadó, és mindkét fél egyetért a magyar bíróságok nem kizárólagos joghatóságával.

A jelen weboldalra, a jelen Általános Szerződési Feltételekre, valamint a felek által a weboldal használatából eredően létrejött szerződésekre a magyar jog irányadó és értelmezhető. Mindkét fél egyetért abban, hogy aláveti magát a magyar bíróságok kizárólagos illetékességének.

 

Keresés